Celje

5°C
Oblačno Humidity: 89%
SREDA
6°C / 14°C
ČETRTEK
7°C / 14°C
PETEK
6°C / 10°C
SOBOTA
7°C / 11°C
NEDELJA
5°C / 9°C
PONEDELJEK
3°C / 10°C
TOREK
2°C / 10°C

DOBROdošlo VINO: Martinovanje z Okusom in Druženjem

Martinovo soboto, 11. novembra 2023, si označite v koledarju, saj boste ob 11.11 uri vabljeni na enološko-gastronomski dogodek DOBROdošlo VINO. Ta edinstvena prireditev bo obogatila vaše Martinovo doživetje in vam omogočila, da preizkusite bogato vinsko dediščino slovenskih vinorodnih dežel ter vina iz sosednjih držav.

DOBROdošlo VINO: Martinovanje z Okusom in Druženjem

Dogodek bo potekal v veselem vzdušju, polnem okusov in vonjav. Na voljo bo pokušina mladega vina in zrelih vin, ki bodo očarali vaše brbončice. Posebna gostji prireditve bodo člani Združenja slovenskega reda vitezov vina, ki bo predstavilo svojo strast do vinske kulture. Poleg tega bo prisoten tudi izkušen sommelier, ki vam bo razkril skrivnosti vrhunskega vinskega uživanja.

Poleg vrhunskih vin in pijač bo DOBROdošlo VINO prineslo tudi glasbeno kuliso, ki bo še dodatno popestrila vaš obisk. Izbrana glasbena zasedba bo ustvarila prijetno vzdušje, kjer se boste lahko prepustili ritmom in melodijam.

Seveda pa vino najbolje diši v dobri družbi, zato bodo za odlične domače kulinarične dobrote poskrbeli ponudniki s podeželja. Na stojnicah bodo na voljo okusni prigrizki, ki bodo popolno dopolnili vinsko izkušnjo.

Pomembno je tudi, da bo prireditev potekala v vsakem vremenu, saj se organizatorji ne bodo dali motiti s slabim vremenom. To pomeni, da vas pričakujejo, ne glede na vremenske razmere.

Z DOBROdošlo VINOM boste tako lahko praznovali Martinovo na poseben način, kjer bodo združeni okusni okusi vina, kulinarične dobrote, prijetna glasba ter odlična družba. Ne zamudite te priložnosti, da raziskujete svet vina in okusov ter uživate v enkratni izkušnji.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.