Celje

4°C
Oblačno Humidity: 87%
SREDA
7°C / 14°C
ČETRTEK
7°C / 13°C
PETEK
6°C / 13°C
SOBOTA
8°C / 9°C
NEDELJA
4°C / 9°C
PONEDELJEK
3°C / 9°C
TOREK
3°C / 8°C

Celjski policisti v zadnjih dneh trikrat pridržali 55-letnico

Celjski policisti so v zadnjih dneh trikrat pridržali 55-letnico, ki je kršila javni red in mir, zaradi sumov storitve kaznivih dejanj pa jo bodo kazensko ovadili. Ženska je prodajalko opraskala po obrazu in ukradla cigarete, v drugi trgovini ni želela plačati sendviča, s polic je metala izdelke, napadla stranko in grozila zaposlenim.

Celjski policisti v zadnjih dneh trikrat pridržali 55-letnico

Kot so pojasnili na Policijski upravi Celje, je 55-letna občanka v enem primeru v trgovini v centru mesta napadla prodajalko, jo opraskala po obrazu in ukradla cigarete. V drugi trgovini je vzela sendvič, ga v trgovini pojedla, plačati pa ga ni hotela. Napadla je tudi eno od strank v trgovini, odpirala prehranske izdelke in jih metala s polic in se nasploh neprimerno vedla. V soboto zvečer se je ženska nedostojno vedla tudi na enem od bencinskih servisov v Celju, kjer je metala stvari s polic in grozila zaposlenim.

Zaradi več kršitev javnega reda in miru so ji policisti izdali plačilne naloge. Zaradi sumov storitve kaznivih dejanj pa jo bodo kazensko ovadili, so navedli v sporočilu celjske policijske uprave.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.